Verschillende soorten en maten paalmutsen kun je vinden bij Betongoed. Deze ‘afdakjes’ voor je palen en zuilen zorgen ervoor dat je bouwwerk netjes blijft en het cement niet wordt aangetast door verschillende weersinvloeden. De paalmutsen van Betongoed zijn van stevig prefab beton gemaakt en zijn erg duurzaam. Je kunt paalmutsen gebruiken om muurtjes, schoorstenen, palen of zuilen mee te beschermen. Niet alleen zijn paalmutsen erg nuttig, ze staan ook nog eens erg mooi. Een paalmuts geeft een heel nieuw karakter aan het metselwerk.

Wat zijn paalmutsen?

Paalmutsen worden ook wel betonmutsen, betonpetten, betonhoedjes, schoorsteenplaten of penantafdekkers genoemd. Het zijn eigenlijk een soort vierzijde aflopende betonnen dakjes. Je hebt de paalmutsen bij Betongoed in verschillende kleuren, zoals grijs, antraciet, en zwart gecoat. Je kunt ze natuurlijk ook zelf verven met speciale betonverf. Ook zijn sommige voorzien van waterhollen zodat het water makkelijk weg kan stromen en niet in contact komt met het voegwerk. Betongoed levert paalmutsen in 24×24 centimeter tot wel 100×100 centimeter. Voor elke paal of zuil is er dus wel een paalmuts die erop past. Zorg wel dat je de juiste maat neemt. Het advies is dat de paalmuts altijd iets groter moet zijn dan de paal zelf. Als de pilaar bijvoorbeeld 45×45 centimeter is, dan kies je voor een paalmuts van 50×50 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de waterhollen hun werk goed kunnen doen en heb je er langer plezier aan. 

Paalmutsen bestellen bij Betongoed

Betongoed heeft een ruim assortiment aan paalmutsen. Je kunt ze voordelig via de website bestellen en ze worden snel geleverd. De paalmutsen worden duurzaam afgewerkt en geven jarenlang optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Op de website kan je rustig het assortiment bekijken en staan er ook eventuele tips voor het plaatsen van de paalmutsen. Ook kun je op de website nog vele andere elementen van beton vinden die wellicht ook interessant voor jouw tuin zijn. Mocht je nog vragen hebben of zie je nog niet de paalmuts die je wilt, dan kun je altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van Betongoed. Ze kunnen je vragen beantwoorden en eventueel een stuk maatwerk in beton laten maken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *