Heeft u een hovenier in Rhenen nodig? Zoek dan niet langer verder! Bij Exalto kunt u terecht voor het onderhoud, het ontwerp of de aanleg van uw tuin. Onze medewerkers streven er altijd naar om u zo goed mogelijk en persoonlijk te begeleiden en advies op maat te geven.

Exalto hovenier Rhenen

Exalto kan ook uw hovenier in Rhenen zijn. Wij gaan er vanuit dat een mooie tuin elke locatie kan laten bloeien. Door constant vernieuwend en creatief te zijn weten wij onze klanten keer op keer te verrassen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hoveniersbedrijf die een creatief tuinontwerp kan maken? Kijk dan eens op onze website. Of het nu gaat om de achtertuin van uw nieuwbouwwoning, de voortuin van uw tussenwoning of om de oprit van en hoekhuis, wij pakken het allemaal aan! Samen met u kijken wij eerst naar uw wensen en mogelijkheden. Elke tuin is uniek en daarom ontwerpen wij elke tuin apart. Om van de tuin ook echt uw tuin te maken wordt u van begin tot eind betrokken bij het proces.

Tuinaanleg

Eenmaal een tuin ontworpen, gaan wij verder met de tuinaanleg. Bij het aanleggen van een tuin komen meer zaken kijken dan u in eerste instantie denkt. Wij kijken naar alles, dus ook naar de grondwaarden en of de huidige beplanting goed groeit. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe tuin ook echt gaat bloeien. Natuurlijk houden wij ook rekening met groen in de winter. Wij maken een beplantingsplan en geven advies over hoe de tuin verder te onderhouden. Heeft u na de aanleg toch nog een vraag, dan kunt u ons altijd oom advies vragen!

Tuinonderhoud

Naast tuinontwerp en tuinaanleg, zijn wij bij Exalto ook in te schakelen voor het tuinonderhoud. Het onderhoud van uw tuin is zeer belangrijk als u het beste uit elke plant of boom wilt halen. Het is bij ons mogelijk om zowel eenmalig als periodiek onderhoud uit te laten voeren. Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud heeft u zelf geen enkel omkijken meer naar uw tuin en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw tuin. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *