Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal? Zoek dan niet verder. Hoveniersbedrijf van de Kraats helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin en deze ook uiteindelijk te onderhouden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een ontwerp, het laten aanleggen en het onderhoud van uw eigen tuin. Ook als u al een tuin heeft die u niet door Hoveniersbedrijf van de Kraats heeft laten aanleggen.

Uw tuin laten ontwerpen door een hovenier in Veenendaal

Hoveniersbedrijf van de Kraats is uw hovenier in Veenendaal als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf die u kan helpen met het ontwerpen van uw droomtuin. José haar nummer één prioriteit om uw tuin volledig aan uw wensen te laten voldoen. Daarom plannen wij altijd eerst een afspraak met u in waarin wij samen uw wensen en verwachtingen bespreken. Denk bijvoorbeeld aan wensen zoals wel of geen bestrating en welke elementen in graag in uw tuin wilt laten plaatsen zoals bijvoorbeeld een veranda. Ook kijken wij naar uw huidige tuin (als u die heeft) en wat de mogelijkheden zijn zodat wij een realistische inschatting kunnen maken. Nadat wij samen uw wensen hebben besproken gaat José hard aan de slag om het eerste ontwerp klaar te maken. Dit ontwerp wordt verwerkt door middel van computertekeningen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het concept. Als u blij bent met het ontwerp, dan gaan wij verder met het uitwerken van de details zodat uw droomtuin gerealiseerd kan worden.

Het aanleggen van uw droomtuin

Als het ontwerp van uw droomtuin eindelijk klaar is dan kan er aan de slag worden gegaan met het aanleggen van de tuin. Hoveniersbedrijf van de Kraats zorgt ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen zowel voor de aanleg van de bestrating als het verbeteren van uw huidige grond. Hierbij kijken wij onder andere naar de vruchtbaarheid van uw grond. Alleen op die manier kunnen de planten ook daadwerkelijk gaan groeien in uw nieuwe tuin. Daarna plaatsen wij alle planten en eventuele andere elementen waarvoor u heeft gekozen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *